Voorwaarden en Privacybeleid

Voorwaarden

De hieronder vermelde voorwaarden gelden voor iedereen die miniplaats.nl bezoekt. Het eventueel niet hebben bekeken van de voorwaarden ontlenen geen rechten om ze niet op te volgen. Iedereen die de site bezoekt zal verbonden zijn aan deze voorwaarden.

Voor het inloggen en plaatsen van advertenties en het innen van betalingen daarvan verzamelen wij enkele persoonlijke gegevens. Geen van deze gegevens zullen worden doorgegeven aan derden tenzij dit door Justitie wordt opgelegd. Wel kunnen wij gegevens zoals de wet dat toestaat doorgeven aan politie in gevallen van fraude of andere ernstige misbruik van de site. Miniplaats.nl draagt zorg voor behandeling van de gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Het is niet toegestaan misleidende informatie te verstrekken. Eveneens is het verspreiden van spam of virussen niet toegestaan. Het kopiëren van foto’s van andere gebruikers of informatie verzamelen over andere gebruikers, zoals e-mailadressen,  zonder hun expliciete toestemming is niet toegestaan. Het kopiëren en/of hergebruiken van logo’s of teksten van miniplaats.nl is zonder toestemming niet toegestaan.


De adverteerder dient zijn/haar advertentie in de juiste rubriek te plaatsen. Na plaatsing kan een advertentie worden veranderd. Een advertentie blijft staan totdat het object is verkocht of totdat de adverteerder hem zelf verwijderd tot een maximum van drie maanden. Er mag maar één object per advertentie aangeboden en/of verkocht worden.


Miniplaats.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor overeenkomsten bereikt tussen haar adverteerders en bieders noch maakt zij deel uit van of is zij verantwoordelijk voor eventuele transacties. Miniplaats.nl is daarom ook niet verantwoordelijk voor de legaliteit van de te koop aangeboden artikelen en/of de rechtsbevoegdheid van de kopers en/of verkopers. Wanneer een minderjarige een advertentie plaatst of daarop biedt is het geïmpliceerd dat hij/zij daar bevoegdheid voor heeft gekregen van zijn/haar wettelijke voogd.


De adverteerder zal niet handelen op een manier die in strijd is met de wet of onze regels. Wanneer wij van mening zijn dat iemand problemen veroorzaakt of niet handelt zoals bedoeld in de algemene voorwaarden reserveert miniplaats.nl het recht om een advertentie of account te verwijderen en/of persoonsgegevens door te spelen aan politie met of zonder aangifte in zo verre dat is toegestaan onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


Men dient zich netjes te gedragen naar andere gebruikers en/of administrators toe en zal de rechten van anderen in acht nemen. U mag zich niet representeren als iemand anders dan wie u daadwerkelijk bent. Het is niet toegestaan kwaadaardig de servers van deze site moedwillig te overbelasten  of op welke manier dan ook op de site te komen wanneer uw toegang tot miniplaats.nl eventueel is ontzegd. Indien u van mening bent dat een medegebruiker van deze site de voorwaarden heeft overtreden neem contact op met één van onze administrators via Contact.


© -- Miniplaats